Julgransfötter

Vi behöver en ny. Den gamla fyller inte sin funktion – än mindre är den en fröjd för ögat. Den har alldeles för liten vattenbehållare och därmed torkar vår gran alltid ut inom de första dygnen. Och så är den heeelt fel stil. Har surfat runt i jakt på en ny julgransfot och här är några kandidater.  De flesta är, surprise surprise, designade i Sverige, men kan också köpas från Finland via olika webbshopar. Frågan är ju hur mycket man täcks satsa på något som bara används några veckor om året… Nyast bland dessa är Bodums modell ”Nissen”, som nog också faller mig mest i smaken. Den finns att fås i flera olika färger, och just nu till rabatterat pris, på Dansk Design. Vilken är er favorit?

Foto: Eget collage av bilder från företagen nämnda i collaget

0 svar på ”Julgransfötter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *