Jul hos Pentik

Årets julkollektion hos Pentik karakteriseras av både fräscht vitt och varmt rött. Deras julserier heter Hjärta, Julträd, Ängel och Amaryllis. Serierna omfattar både textilier, vaser, lyktor, juldekorationer och kärl. Här är lite inspiration och några av mina favoriter. Notera kaffeservisen – också här syns rutans återkomst, som varit populär i höst! Glaslyktan med de vita dekorationerna skulle passa fint hemma hos oss. Deras klassiska ljusstake i form av en ren har jag från tidigare, tack vare mina kära moster!

Pentik jul 09

Foto: Collage av bilder från Pentik

0 svar på ”Jul hos Pentik”

  1. Hej! Vilken jättefin blogg du har! Massor av fina bilder. Länkarna jag har är mest för min egna skull, så jag hittar lätt 🙂
    Sv: Så konstigt med att det öppnas i ett annat fönster.
    Har ingen aning om vad det kan bero på.
    Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *