Ett måste på ostbrickan i jul

Då vi nu en gång är inne på Pentik så måste jag bara få tipsa om en stående favorit hemma hos oss på julens alla ostbrickor. Pentiks hjortron-vaniljgelé tillsammans med ädelost. Heeelt underbart!!! Dom gifter sig på samma sätt som en fikonmarmelad gör med en bit parmesan. Har ni inte testat så gör det. Det blir succé, jag lovar!!!

Smakexplosion
Foto: Bilder från nätet, eget collage

0 svar på ”Ett måste på ostbrickan i jul”

  1. Nu har jag varit i Luleå och var självklart tvungen att göra ett besök på Pentik och köpa den prisade gelén! Ska bli jättespännande att smaka i kväll då barnen somnat. Gissar att du har det på någon form av kex?

    1. Va kul! Jo, vi brukar sätta en klick av varje på någon form av (salta) kex. Gillar du brie så kan du testa den ihop med svartvinbärsgelé, det är också en hit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *