Boktips

Susann på Purple Area var en av de lyckliga utvalda som fick delta i inspirationsevenemanget och bloggträffen Formforum i Göteborg för ett lite tag sedan. Det har bloggats mycket om evenemanget, där deltagarna bland annat fick varsin ”goodiebag” fylld med fina saker när de anlände till träffen. Bland annat boken Bordsdekorationer – Duka med naturen som inspiration’,  skriven av Tone Rörseth. Susann visar några bilder ur boken idag och det räckte för att boken ska åka direkt upp på min önskelista. Pyssel i min stil måste jag säga!
En annan bok jag också gärna skulle vilja ha är Trädgårdens form av Margareta Diedrichs. Verkar vara en mycket inspirerande bok för en som gillar lite moderna trädgårdar – som jag.

Foto: Bilder från AdLibris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *