Varde ljus

Den här tiden på året saknar man verkligen trädgårdsbelysningen som inte finns här. På 1970-talet, då huset byggdes, var det tydligen huset som skulle lysas upp och inte trädgården. Så det enda som finns här är tre vägglampor av äldre format. Detta ska det förstås bli ändring på i samband med att vi lägger ny marksten. Vi ska samtidigt gräva ner rör för elkablar så att man vid behov kan komplettera den belydning vi installerar då. Nedfällda spotlights i terassen, pollare längs gången och nya vägglampor står på listan. Och dom små, lysande sländorna vore inte helt fel bland mitt prydnadsgräs. Här är några produkter som faller mig i smaken.

Utebelysning

Foto: Eget collage av bilder från Massive, Konstsmide, Markslöjd samt Belid

0 svar på ”Varde ljus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *