Suck…

Just nu känns det mesta hopplöst beträffande vårt hus. Inget blir klart. Inget är bra. Allt är fel. Utsidan är fortfarande orappad. Markstenen är obytt. Bastu- och relaxavdelningen är ännu inte renoverad. Garaget, som ska bli arbetsrum och gästrum, är fortfarande garage eftersom det står en 3000 liters varmvattenberedare där. Och den kommer att stå kvar tills vår fliscentral är byggd.
Vardagsrummet, som jag var så nöjd med för tre år sedan då det var nyrenoverat, känns totalt hopplöst. Jag vill mura om spisen, så att vi får en modern spis med uppskjutbar glaslucka. Klinkersplattorna nedanför och längs hela muren är fel färg. Och fel storlek. Tapeten är fel. Den svindyra sideboarden är fel.
Men värst av allt är nog sofforna. ”Vällingsofforna”, kallas dom. Dom är nämligen fulla av vällingfläckar efter läckande flaskor och färgen är en obestämbar beige-aprikos blandning som det inte finns en textil i världen att matcha med. En tragedi från början till slut. Jag har tjatat om nya soffor i flera år, men för döva öron. Det blir inga nya soffor före vällingtiden är över säger maken.
Men drömma får man. Och jag drömmer om en soffa från BoConcept, i svart, med högblanka metallfötter och massor av kuddar. Som den här. Olidligt läcker!

Soffa

Foto: Skärmdump från BoConcept

0 svar på ”Suck…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *