Personlig almanacka

Det är snart bara två månader kvar av 2009 och för den som vill vara ute i tid och ha kontroll (läs: jag) är det hög tid att börja tänka på a) julklappar b) en ny kalender till nästa år. Dessa två moment går också utmärkt att kombinera i form av en personlig almanacka från just Personlig Almanacka Nordic AB – företaget som uppfinningsrike grafikern Anders Lundberg startatde för ett par år sedan. Här kan man formge sin alldeles egen fina kalender inför det nya året och t.o.m. få färdigt inskrivet alla födelsedagar och dylikt som man bör komma ihåg. Under säsongen 2009-10 har man också kunnat välja kalenderomslag ur en exklusiv designkollektion framtagen av illustratören och formgivaren Isabelle Norman Sällström, som också driver företaget Isa Form. Och faktiskt – man kan beställa kalendern även om man inte bor i Sverige! Stort plus för detta. Jag tycker detta är ett perfekt julklappstips, om inte till andra så åtminstone till dig själv!

m_personligalmanacka07s_designtema_03s_designtema_06Foto: Bilder från www.personligalmanacka.se

0 svar på ”Personlig almanacka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *