Ny komplementfärg i badrummet

Det har knappast undgått någon att lila är en av höstens stora trendfärger. Hittills har färgen i fråga inte vunnit någon mark i vårt hem, för den tillhör inte mina favoriter. Men till sist brukar man ju ge efter för modet ändå, även om man ryggar tillbaka vid den första anblicken. Och den andra och tredje för den delen också…  Nåväl, lila i kök eller vardagsrum skulle jag dock inte kunna leva med någon längre tid. Men badrummet har varit totalt beige utan någon komplementfärg alls sedan vi flyttade hit efter renoveringen 2006, så nu tänkte jag slänga in lite lila där. För en stund. Och bara lite. Handdukar från Hemtex, lyktor från Iittala och en härlig dushcréme från Dermoshop.

Lila badrum

Foto: Collage med bilder från ovanstående företag samt egen bild på handdukarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *