Minusgrader

Nu är det verkligen höst här med kalla nätter och gräsmattor vita av frost när man vaknar på morgnarna. Maken kör som vanligt tvåskift med byggjobb på dagarna och nu plöjning på kvällarna. Jag och barnen tar ut det sista av lekarna i sandlådan, klipper gräset för sista gången i år och fixar med några eftersläntrande trädgårdsprojekt. I helgen ska vi åka ut till sommarstugan och städa bort inför vintern där också. Vattentunnorna ska tömmas och tvättas, altanmöblerna ska in i förrådet och skafferiet ska tömmas. Vilket innebär att jag väl borde börja med att städa ur lådorna här hemma också, för att få plats med alla konserver och dylikt som inte gått åt i sommar. Men när? Tiden räcker inte till!

Trädgården idag - höst 09

Foto: Collage av egna bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *