Fyra favoriter i hemmet just nu

Kitchenbloom med flera utmanar till att lista fyra favoriter i hemmet just nu, dock inga djur eller människor. Vi tänker produkter, helt enkelt. Med tyngdpunkt på ”just nu”har jag valt ut följande ting i vårt hem:

1.Köksassistenten. Utan den skulle det inte bli mycket bakat i vårt hus just nu. Med två små barn är det ett MÅSTE att kunna lämna vispen och gå ifrån en stund, utan att behöva stå och hålla i den hela tiden. Att den sedan också är snygg gör ju inte saken sämre.

2. Vår nya kaffekokare. En Philips med långt skönare design än vanliga kaffebryggare. Kaffet blir dessutom godare i den. Säger jag, som inte ens dricker kaffe. Men ärligt – det är först efter att vi skaffade denna som det inte mera känns jobbigt att sätta på kaffe åt folk, då man inte själv ska ha. Det är ju så mycket enklare med té – då är det ju bara att knäppa på vattenkokaren. Men som sagt, nu är det ett rent nöje att brygga kaffe.

3. IKEA´s Komplement-lådor. MÅNGA förpackningar har vi, men fler ska det bli. De passar perfekt i MALM-byrålådorna och utan dessa vet jag inte hur man skulle kunna hålla någon ordning i lådorna. En underbar uppfinning.

4. Iittala´s Kivi-lyktor. Dom finns nästan i varje rum i vårt hem, i olika färger. Och nu då det är höst BEHÖVS dom också – för en trött och frusen själ. Snygga och stilrena. En klassiker helt enkelt. Bäst gillar jag dem nästan i nyansen Pomerans, som passar perfekt i vårt vardagsrum.

Jag orkade dock inte montera kameran på stativet nu ikväll så det får duga med produktbilder från nätet denna gång.

4 favoriter

Foto: Eget collage av bilder från Kitchen Aid, Philips, Ikea och Iittala.

0 svar på ”Fyra favoriter i hemmet just nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *