Höst vid trappan

Hösten är min absoluta favoritårstid. Det beror på de vackra färgerna, på den höga luften och att jag tycker det är så skönt att få dra på sig stickade tröjor igen efter alla sommarkläder. Nu har hösten också kommit till vår entré, som annars är en sorglig syn a´la 70-talet med den gula fasaden och de bruna dörrarna. Krukorna är dock valda efter hur det SKA se ut om några år – svartvitt funkis med andra ord. Tillsammans med mina favoriter, sliderankorna, står nu nyplanterad calluna i krukorna och välkomnar alla som kommer hit. Krysantemer har aldrig varit någon favorit och det var skönt att få rycka upp dem och sätta dit calluna istället. Nu får det stå till julen!

IMG_5913

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *