Drömmen om en ny grill(säsong)

Vår mer eller mindre tragiska klotgrill städades undan häromdagen för att ge plats åt vinterns bras- och bastuved, som jag nu staplat upp på vår uteplats (som för övrigt är ännu mer tragisk än grillen). Vi har i flera år nu drömt om en kolgrill från Eva Solo – en underbar skapelse i rostfritt stål till det mindre underbara priset på ca 1 175 euro. Till detta kommer sedan lock, överdrag m.m som skilda tillbehör. Någon avställningsyta finns ju inte heller på den modellen. I våras fick vi upp ögonen för Rösthuls Svenska Hantverks grill som är ännu dyrare men som nog skulle vara mycket mer praktisk. Den går loss på ca 16 000 svenska kronor… Jag betvivlar på att någondera grillen får plats i nästa års budget heller, men drömma kan man ju.

GrillarFoto: Eget collage av bilder från ovannämnda sidor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *