Coola stolar

Inom några år kommer vi att påbörja renoveringen av vår bastu- och duschavdelning. Renoveringen gäller också lilla toaletten och stora tamburen, och det blir rejäla omändringar så att vi kommer att få ett ordentligt relaxrum också i anslutning till detta. I septembernumret av Plaza Interiör, min absoluta favorit då det gäller inredningstidningar, fick jag flera tips inför renoveringen. Bland annat fanns där ett reportage om en familj som placerat ett snyggt litet kylskåp intill bastun. Smart!

På bilde fanns också dessa coola stolar, som jag föll för direkt. Tyvärr fanns det inte nämnt i texten någonstans var de är inköpta.Vilket jag därmed förstås måste ta reda på!ROTTINGSTOLAR

Foto: Scannat från ovannämnda tidning

2 svar på ”Coola stolar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *