Odlingslådor

maj 30, 2011 on 8:38 e m | In Önskelistan, Ordning och reda, Sommar, Trädgård | 2 Comments

Vi har bestämt oss för att skippa trädgårdslandet i år. Det är ändå ingen som hinner rensa och hålla ordning där efter sådden. Visst är det kul med persilja, och dill – speciellt när kräftsäsongen kommer – men det sår jag i krukor istället. Det blir inget mer trädgårdsland före vi funderat ut en plats att lägga pallkragar, eller odlingsbänkar på. Det är så mycket mer praktiskt än ett vanligt land – och snyggt. Speciellt med grus och trampsten runt, som bilden från Hasselfors Garden/Kekkilä. Problemet är bara att vi inte har någon plan gräsmatta att anlägga det hela på, där det är sol största delen av dagen. Vad gör man då?

Foto: Hasselfors/Kekkilä

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Jag har också skippat trädgårdslandet med ”bänkar”. Vi har pallkragar utplacerade med flis emellan , mindre att ränsa och bekvämare med litet upphöjd. Åååå, de där runda trampstenarna e så fina, måste bara köpa mera betong å starta upp en liten serietillverkning.

    Comment by Sabina — 31/05/2011 #

  2. Hihii, bongar mig själv på den översta bilden :-)
    Trevlig blogg du har och roligt med taggar, kollar just ditt ”trädgård” innehåll!

    Comment by HA / Cameragardening — 07/04/2012 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^