Höstmiddag

Den här arbetsdagen (jodå, jag arbetar idag även om halva Finland står stilla) började med att rigga en bordsdukning för att kunna ta reportagebilder. Håller på med ett uppslag kring en trerätters höstmiddag med både recept, duknings- och dryckestips, så det var bara att skrida till verket. Matlagningen och -fotograferingen av den får dock vänta till ikväll, så att det finns någon som äter upp allt också. Det får bli en ”fira bröllopsdag i förskott-middag” efter att veckans sista träningspass och barnens brottning är undanstökad ikväll. Trevlig helg!

Höstmiddag Foto: Anna


2 svar på “Höstmiddag”

  1. … De flesta jobbar nog idag, känner iaf inte en enda (förutom jag själv då) som inte har en vanlig arbetsdag ; )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *