Vårens viktigaste sko

mars 10, 2015 on 10:35 e m | In Mode, Shopping, Trender, Vår | 3 Comments

Det utlovas sol och plusgrader så långt man kan se i prognoserna nu – vågar man tro att våren har kommit för att stanna? Hoppas hoppas! Jag längtar efter att få städa undan vinterkläderna, och har redan hunnit inhandla ett par nya vårskor. En av vårens hetaste skotrender är ju definitivt slip in-sneakers, som finns i en massa olika färger och mönster nu. De är praktiska för den som inte orkar snöra, men framför allt utgör de ett lite elegantare val av sneakers tack vare sin avskalade design. Dessutom går de att matcha med många olika plagg och stilar – jeansjacka, läderjacka, trench – allt funkar! Lite inspiration på det temat följer därför här!

Slipons

Slipons 2

Slipons 3

805747923cbd7ed51e9d02b8c30e64ed

Det svåra är ju bara att kunna välja. Jag valde ändå helsvarta med vit sula från Vagabond, känns som att de funkar till både vita, blå och svarta jeans, och även kort kjol eller klänning. De leopardmönstrade kommer från klassiska Vans och de beige med inslag av roséguld finns på H&M.

3414586901

hmprod (14)

VA215C000-O11@12.1

Foton: via Pinterest, Vagabond. Vans och H&M

3 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Fina bilder! Speciellt den med trench och leopardskor : ) skulle vara prima vårskor, tyvärr är ju jag begåvag med fötter som skulle passa bäst på Stig H Olsson.. Så det känns mest sm man är ute o skidar ; ) men vem vet, kanske det finns en snygg modell för oss långfötter också : )

    Comment by Josefine — 11/03/2015 #

  2. Tack för skotipset, snyggt!!

    Comment by Bitta — 11/03/2015 #

  3. […] kläder – härom veckan bloggade jag om vårens viktigaste sko – slip in sneakers. Snyggaste herrvarianten, från Henri Lloyd, […]

    Pingback by by Sand » Fredagssvep v.13 — 27/03/2015 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^