Blusen

januari 22, 2014 on 6:37 e m | In Mode, Shopping, Trender | 4 Comments

Plötsligt läser jag om (siden)blusar överallt. Här, här, och här. Och jag tänker: blusar – kan man hitta ett tantigare plagg än det?

julietta vit model

Men jag inser till slut att jag missat något. Blusen är het. Speciellt i kombination med trashade jeans, svarta läderbyxor eller kjol. Så tänk om man skulle haka på en trend i tid en gång, tänkte jag och begav mig mot torget och billigboden med två bokstäver.

hmprodww

webbshopen hade jag inte hittat ”min” blus – men väl i affären gjorde jag det. Kritvit, omlottmodell med en liten silverpärla i urringningen.
Så var det bara en läderkjol till då. Eller kanske det skulle duga med den vanliga, svarta pennkjolen jag ändå har från tidigare? Dessvärre råkade ögonen falla på en läderkjol med dekorativa dragkedjor i silver, och eftersom jag är svag för just dragkedjor av någon anledning, så var det ju lönlöst att försöka stå emot.

Blus 1

Foto: via StyleLevel, HM samt egen bild

Den lilla shoppingrundan blev komplett då jag lyckades kapa åt mig klänningen från Soaked in Luxury som jag spanat på sedan i höstas – nu till halva priset. Nu återstår bara i-landsproblemet att välja vilken av outfiten som jag ska ha på vilket av de de kommande eventen…


4 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Jag gillar verkligen blusen! Har också shoppat en par sådana nyligen. Snygga kläder du hittat :-)

  Comment by Malin — 22/01/2014 #

 2. Varifrån kommer vita omlott blusen på bilden? Snygg, har flera ”blusar” men omlotten känns som en kul uppdatering!!

  Comment by Josefine — 23/01/2014 #

 3. Den kommer från Style Level Josefine:
  http://www.stylelevel.com/
  Jag hittade en billig kopia på HM ;)

  Comment by by Sand — 23/01/2014 #

 4. Fina grejjer! Blir nog en shoppingtur snart : )

  Comment by Josefine — 23/01/2014 #

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^